STOP LANDMISBRUGET

Spis mere grønt
og mindre kød

Vil du hjælpe de milliarder af dyr, der lider i det industrielle landbrug verden over? Og samtidig gøre noget godt for klimaet og din egen sundhed? Så læg flere grøntsager og bælgfrugter på tallerkenen og vælg kun kød fra dyr, der har haft det godt. Få inspiration til dit næste grønne måltid her på siden.

j

Skriv
under

Hvorfor mindre kød?

Mød nogle af dem, der har valgt mindre kød og mere dyrevelfærd.

Mathilde Norholt

Mathilde Norholdt

Mathilde Norholt drømmer om at gå hele vejen – mest for dyrenes skyld. Men hverdagen vil ikke altid det samme som idealerne.

Anne Skare Nielsen

Anne Skare Nielsen

Fremtidsforskeren har set skriften på væggen, og har en klar idé om hvilke retter, der vil blive serveret for de næste generationer.

#MereGrønt
MindreKød

Gode grønne opskrifter

Savner du inspiration til, hvordan du kan spise mere grønt??

Find gode alternativer til kødretten, nemme og hurtige grøntsagsretter og lækre desserter.

Hvorfor spise mere grønt?

Der er mange gode grunde til at spise mere grønt og mindre kød – både for din egen, plantens og dyrenes skyld. Det kan du blive klogere på i vores artikler om emnet.

#MereGrønt
MindreKød

Test din viden

Ved du, hvilke plantebaserede fødevarer der indeholder mere protein end en cheeseburger, eller hvor mange kilo kød danskerne spiser om året?

Test din viden om kød kontra planteproteiner.

Modtag vores nyhedsmail for at få tilsendt grønne opskrifter og som den første høre nyt om vores kampagner og arbejde for dyr. Så kan du være med til at gøre en forskel.

Del dit bedste grønne måltid med os på
#MereGrøntMindreKød

Følg os på Instagram her

Skriv under

Skriv under og hjælp os med at overbevise politikerne om, at der er brug for en ny retning for landbruget. Jo flere vi står sammen, jo større chance har vi for at sætte en dagsorden.

Del budskabet – så hjælper du os med at tale med endnu større stemme.

Facebook X LinkedIn

[dssb_sharing_buttons icon_placement=”icon” disabled_on=”on|on|on” _builder_version=”4.9.3″ _module_preset=”default” disabled=”on” global_colors_info=”{}”][dssb_sharing_button _builder_version=”4.9.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_button][dssb_sharing_button social_network=”twitter” _builder_version=”4.9.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_button][/dssb_sharing_buttons]