Tak for din underskrift

Med din underskrift, så står vi endnu stærkere i kampen for bedre lovmæssig beskyttelse af vilde dyrs levesteder, så det bliver forbudt at rydde unikke naturområder for at skabe plads til græsningsarealer og sojamarker.

Har du mod på flere udfordringer?

Så støt op om sagen og snup et par stykker mere her

;

Udfordring: Se video

De vilde dyr i Amazonas bliver dræbt i skovbrande for at tilfredsstille det industrielle landbrugs store forbrug af soja til dyrefoder og jagten på konstant øget vækst. Se den korte film, så du bliver klogere på, hvorfor der er brug for en ny retning for det industrielle landbrug. Det er måske voldsomt, men forhåbentlig også tankevækkende. Se den og del den!

Udfordring: Del budskabet

Del ”Truth or dare?” på Facebook med 5 af dine venner, så de forstår, hvor alvorlig situationen er! Jo mere vi får udbredt budskabet, jo stærkere står vi.

[dssb_sharing_buttons columns=”1″ disabled_on=”off|off|off” _builder_version=”4.13.0″ _module_preset=”default” sharing_title_font_size=”20px” share_font_size=”20px” min_height=”160px” height=”160px” global_colors_info=”{}”][dssb_sharing_button sharing_title=”custom_title” network_custom_title=”Tør du høre sandheden – og tage en udfordring?” sharing_message=”custom_message” network_custom_message=”Hvad har dansk landbrug at gøre med regnskovens skovbrande?” sharing_link=”custom_link” network_custom_link=”https://stoplandmisbruget.dk/truth-or-dare/?utm_source=share” sharing_image=”custom_image” network_custom_image=”https://stoplandmisbruget.dk/wp-content/uploads/2021/10/WAP-still-FB.jpg” button_text=”Del på Facebook” _builder_version=”4.9.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_button][/dssb_sharing_buttons][dssb_sharing_buttons columns=”2″ disabled_on=”on|on|on” _builder_version=”4.9.3″ _module_preset=”default” min_height=”160px” disabled=”on” global_colors_info=”{}”][dssb_sharing_button sharing_title=”custom_title” network_custom_title=”Tør du høre sandheden – og tage en udfordring?” sharing_message=”custom_message” network_custom_message=”Hvad har dansk landbrug at gøre med regnskovens skovbrande?” sharing_link=”custom_link” network_custom_link=”https://stoplandmisbruget.dk/truth-or-dare/?utm_source=share” sharing_image=”custom_image” network_custom_image=”https://stoplandmisbruget.dk/wp-content/uploads/2021/10/WAP-still-FB.jpg” button_text=”Del på Facebook” _builder_version=”4.9.3″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dssb_sharing_button][/dssb_sharing_buttons]

Udfordring: Mindre kød

Det gør en forskel at droppe kødet et par gange om ugen, og det behøver ikke at være alt eller intet. Mindre kød og mere grønt er vejen frem. Så din udfordring er at halvere dit kødforbrug i en uge.

Få masser af inspiration til lækre og sunde retter uden kød.