STOP LANDMISBRUGET

#MereGrønt
MindreKød

Vegetarisk “fiske-burger” med urtesressing

Opskrift fra greenumami.dk af Linda Hyldal. 

Instagram: https://www.instagram.com/lindahyldal/
Blog Green Umami: http://greenumami.dk/

Ingredienser

Antal: 4  Tidsforbrug: 30 min

  • 4 x Fishy Burgere fra Naturli´
  • 4 x burgerboller
  • 2 1/2 dl. syrnet fraiche
  • 1 potte dild (gem lidt til burgeren skal samles)
  • 1 potte persille
  • 1 potte purløg
  • 1 øko citron
  • Caviart
  • Salat
  • Agurk
  • Salt, peber
Fishy burger af Linda Hyldal

Fremgangsmåde

  1. Lun “fiskeburgerne” og bollerne i ovnen ved 200 grader ca. 15-20 min. (Bollerne skal mulgivis have lidt mindre tid).
  2. Vask citronen og riv skallen fint.
  3. Rør din krydderurtedressing sammen med syrnet fraiche, friskhakkede krydderurter, salt, peber og revet citronskal.
  4. Skyl salat og skær agurk i skiver.
  5. Saml burgerne med dressing, salat, Fishy Burgers, agurk, dild og Caviart.
  6. Server med skivede citronskiver.

Noget af det man så som vegetar nok sætter ekstra stor pris på, er, hvis der til en burger er brugt en ekstra god burgerbolle. Derfor vil jeg også anbefale, at du bager verdens bedste koldhævede boller og bruger dem til din vegetariske fiskeburger. De er gode til alle slags burgere.

Hvis du har bagt bollerne om om morgenen, skal du bare lige genvarme dem om aftenen, sætte Fishy burgerne i ovnen eller stege dem på en pande.

Herefter rører du den utroligt lækre krydderurtedressing sammen og samler hele molevitten med salat, agurk og Caviart (vegansk alternativ til kaviar. Fås i bl.a. Bilka og Føtex).

Velbekomme! Mad på mindre end mindre end 30 minutter.

Opskrift fra greenumami.dk af Linda Hyldal

Modtag vores nyhedsmail

Du vil få tilsendt grønne opskrifter og som den første høre nyt om vores kampagner og arbejde for dyr. Så kan du være med til at gøre en forskel.