STOP LANDMISBRUGET

#MereGrønt
MindreKød

Vegansk pulled meat burger og grønne bønnefritter

Opskrift af Kira Eggers. 

Instagram: https://www.instagram.com/kiraeggersfitness/
Website: https://www.lachicamala.dk/

Ingredienser

Forberedelse: 5 min.
Tilberedning: 40 min.

  • 130 gr. Pulled, plantebaseret køderstatning, Hälsans Kök

  • 120 gr. Grønne bønner

  • 1 stk. Burgerbolle

  • 6 tsk. Plante mayo, plantebaseret mayonnaise, 50 % fedt, Naturli’

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200OC almindelig ovn eller 180 OC varmluft. Vend bønnerne i olie, salt og peber. Tilføj bønnerne til en bradepande med bagepapir og bag dem i ovnen i c. 30-40 minutter indtil de er sprøde og har fået farve.
  2. Opvarm en slip-let pande med en smule vand og steg den plantebaserede pulled ved middelvarme. Steg i 6-7 minutter.
  3. Varm bollen i ovnen i ca. 4 minutter.
  4. Tilføj den veganske mayonnaise og plantebaserede pulled meat til bollen og luk den til en burger.
  5. Server burger og spis bønnefritter til.

 

Billede og opskrift: Kira Eggers

Modtag vores nyhedsmail

Du vil få tilsendt grønne opskrifter og som den første høre nyt om vores kampagner og arbejde for dyr. Så kan du være med til at gøre en forskel.