STOP LANDMISBRUGET

#MereGrønt
MindreKød

Cremet pikant grøntsagsuppe

Opskrift fra greenumami.dk af Linda Hyldal. 

Denne 30 minutters grøntsagssuppe smager både genialt, er ultranem at lave, og så er den nærende og varmende på kolde efterårs- og vinterdage.

Instagram: https://www.instagram.com/lindahyldal/
Blog Green Umami: http://greenumami.dk/

Ingredienser

Antal: 4 pers.  Tidsforbrug: 30 min.

  • 2-3 porrer
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 rød snack peberfrugt
  • 5 store gulerødder
  • 200 gr pikant flødeost
  • 1 1/2 liter grøntsagsboullion
  • Lidt olivenolie
  • frisk timian
  • Peber
Easy soup af Linda Hyldal

Fremgangsmåde

  1. Rens grøntsagerne og snit dem fint. Skær gulerødder i tern.
  2. Svits porrer, løg og hvidløg til de bliver blanke i lidt olivenolie i en tykbundet gryde.
  3. Tilsæt peberfrugt i mindre tern og gulerødder 1-2 minutter uden det tager farve.
  4. Tilsæt boullion og lad det koge 5-10 minutter.
  5. Skru ned for varmen. Tilsæt pikantosten og lad den smelte langsomt.
  6. Når osten er smeltet er suppen færdig. Pynt med lidt frisk timian.

 

Opskrift fra greenumami.dk af Linda Hyldal

Modtag vores nyhedsmail

Du vil få tilsendt grønne opskrifter og som den første høre nyt om vores kampagner og arbejde for dyr. Så kan du være med til at gøre en forskel.