STOP LANDMISBRUGET

#MereGrønt
MindreKød

Blåbærskål (GLUTENFRI)

Opskrift fra ‘Spis plantebaseret’ af Kristina Hoffmann. 

Instagramprofil: @Kristina.Hoffmann
https://www.instagram.com/kristina.hoffmann/ 

Ingredienser

1 person:

  • 1 frossen banan, uden skrål
  • 125 g frosne blåbær
  • 1 dl plantemælk
  • Knivspids stød kanel
  • Saften fra ½ lime
  • 1 spsk. tahin

Topping:

  • 10 g ristede hasselnødder
  • 1 æble, i tern
  • 1 håndfuld friske blåbær
Blåbærskål: (GLUTENFRI)

Fremgangsmåde

  1. Kom alle ingredienserne i en high-speed blender eller i en foodprocessor. Blend det igennem til det er en ensartet masse. Undgå for meget væske, da konsistensen ellers vil blive for blød. Det kan være nødvendigt at stoppe flere gange og røre rundt med en ske.
  2. Rist hasselnødderne på en tør og middelvarm pande, indtil de er let gyldne, hak dem groft inden servering.
  3. Hæld smoothien i en skål og top med æble, ristede hasselnødder og friske blåbær.

 

Billede og opskrift fra: ‘Spis plantebaseret’ af Kristina Hoffmann

Modtag vores nyhedsmail

Du vil få tilsendt grønne opskrifter og som den første høre nyt om vores kampagner og arbejde for dyr. Så kan du være med til at gøre en forskel.